al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit i cloenda del Casal Nocturn per adults

Tanca l'activitat amb èxit de participació i amb ganes de repetir l'any vinent

DIMECRES 13 JULIOL 2022

Els dies 5, 6 i 7 de juliol va tenir lloc a la Llotja de Bellpuig, el Casal Nocturn per Adults, que incloïa jornades d'activitats dirigides amb tallers i xerrades per gaudir d'una bona salut física i emocional. 

La jornada del dia 5 es va centrar en els esmorzars i berenars saludables i es va dividir en dos parts: una més teòrica on, a través dels mites, es va aprendre sobre què és i què no és un esmorzar o un berenar saludable, i una segona part durant la qual les assistents van poder cuinar al pur estil "Màster Chef", cinc opcions diferents d'esmorzars i berenars saludables.

La jornada del dia 6 va consistir en un taller teòric i pràctic per aprendre a identificar les emocions i treballar en elles. 

I dijous dia 7 va tenir lloc l’última sessió i la cloenda. Durant la mateixa, les assistents van aprendre conceptes bàsics de nutrició per poder fer plats equilibrats i saludables, van realitzar una manualitat que es van poder endur cap a casa i a la segona part de la sessió, més pràctica, van elaborar 5 àpats ràpids, senzills i saludables a base de verdures i hortalisses. 

L'objectiu de la sessió era entendre que quan no es té temps també és pot cuinar saludable i apetitós.

Galeria d'imatges