al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit de la 2a edició del torneig internacional “VM Develops Basketball Bellpuig”

DILLUNS 10 JUNY 2019

El pavelló municipal de Bellpuig acollia durant els dies 7, 8 i 9 de juny del 2019, el 2n Torneig internacional VM DEVELOPS BASKETBALL BELLPUIG.

El torneig comptava amb la participació de 16 equips nacionals i internacionals (el doble que la primera edició) i més de 200 jugadors de la categoria cadet (U16), que competien durant tres intensos dies per a guanyar la copa VM DEVELOPS BASKETBALL BELLPUIG, oferint joc i espectacle, tot fomentant l’esport i la convivència.

Els equips que hi participaven eren el FC Barcelona, el València Basket, el Joventut de Badalona, el Basket Zaragoza, el Baxi Manresa, el BYourF - CB Terralfas, la Federació Andorrana de Basquetbol, l'Skuru Basket (Suècia), el CN Tàrrega, el Club Bàsquet Bellpuig, el Força Lleida A i B, la Penya Fragatina, el Reus Deportiu, el CB Seròs i el CB Vila-seca.

La primera jornada del torneig va començar el divendres 7 de juny a la tarda amb 8 partits.

El dissabte dia 8 de juny, a la segona jornada varen celebrar-se 16 partits.

Finalment el diumenge 9 de juny, des de les nou del matí i fins passades les dues del migdia, va tenir lloc la tercera jornada amb partits classificatoris, un concurs d'esmaixades i les fases finals del torneig.

El partit final del grup A, el van disputar els equips finalistes, Basket Zaragoza i Valencia Basket Club, i va acabar amb el resultat de 90-95, proclamant-se guanyador del grup A del torneig el Valencia Basket Club, que ja havia estat el guanyador de la passada edició.

El partit final del grup B el van disputar els equips finalistes, Club Natació Tarrega i BYourF - CB Terralfas, i va acabar proclamant-se guanyador del grup B del torneig el BYourF - CB Terralfas.

En acabar l'últim partit va tenir lloc el lliurament de trofeus del torneig, que va comptar amb la presència del jugador del Club Baloncesto Breogán, Sergi Vidal, i del Força Lleida, Miquel Feliu; dels organitzadors de l'esdeveniment; de membres de la representació territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol; del representant territorial de l'Esport a Lleida, Sr. Joan Segura; de l'alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, i de la regidora d'esports de l'ajuntament de Bellpuig, Sra. Anna Quesada.

El 2n torneig internacional VM DEVELOPS BASKETBALL BELLPUIG, tenia l'entrada gratuïta els tres dies, i l’organitzaven conjuntament VM DEVELOPS BASKETBALL, el Club Bàsquet Bellpuig i l’Ajuntament de Bellpuig, amb la col·laboració d’empreses i institucions.

Més informació i resultats del torneig a: www.vmdevelopsbasketball.com.

Galeria d'imatges