al contingut a la navegació Informació de contacte

Estel Solé tanca els actes previstos a la vila en motiu del 8M

La seva participació al club de lectura de la vila suposa la cloenda de les activitats programades per les regidories d'Igualtat i de cultura

DIVENDRES 18 MARÇ 2022

Ahir va tenir lloc a la Casa de Cultura, l'últim dels actes programats aquest any a la vila en motiu del 8M 

Unes 40 persones van participar d'un club de lectura obert organitzat amb la col·laboració de la biblioteca Isidor Cònsul, on es va comentar el llibre "Si no puc volar" de la dramaturga, poeta i actriu, Estel Solé. 

L'autora va exposar a totes les assistents tot el procés creatiu d'aquesta novel·la en la qual hi ha una part molt personal i de vivències pròpies.  L'argument principal gira al voltant d'una dona que vol quedar-se embarassada i no pot. Pateix endometriosi, una malaltia que a més de suposar-li un dolor menstrual més fort que el de la resta de dones li complica les possibilitats de tenir fills més enllà de la trentena.

De fet la maternitat és un dels temes principals d’aquesta novel·la i Estel Solé hi reflexiona com a fet imposat socialment, com a idea auto-imposada per algunes dones i com afecta emocionalment a les mateixes el fet de tenir dificultats per quedar-se embarassades. 

La presentació va generar una tertulia molt agradable entre les assistents perquè hi havia dones que havien viscut un procés similar i per la manera que té l'autora d'expressar-se de manera fresca i propera.