al contingut a la navegació Informació de contacte

Esdeveniments falsos de la Festa Major 2020

DIVENDRES 18 SETEMBRE 2020

Esdeveniments falsos de la Festa Major 2020

Tenint en compte la situació de la pandèmia per COVID19, aquest any l’Ajuntament de Bellpuig va posar a disposició de la ciutadania l’aplicatiu VIVETIX per poder dur a terme la reserva d’entrades i localitats per als diferents esdeveniments programats per a la Festa Major.

Algunes persones alienes a l’Ajuntament de Bellpuig van anunciar a l’aplicatiu VIVETIX, dos esdeveniments falsos que no estaven programats.

El primer anunciat “Concentració de Motars Travestis” programat per al dilluns 14 de setembre a les 9:00 a Casa l’Alcalde.

El segon anunciat “Grans Focs d’Artifici” programat pel dilluns 14 de setembre a les 22:00 hores. Amb repartiment de coca, cava i xocolata a les persones assistents.

Durant aquesta setmana s’ha rebut queixes a l’Ajuntament de Bellpuig de gent per l’aparició dels esdeveniments falsos al servei de reserva d’entrades de l’Ajuntament i d’algunes persones que s’havien apuntat al segon esdeveniment.

Des de l’Ajuntament de Bellpuig lamentem les molèsties que aquest fet hagi pogut causar i rebutgem enèrgicament el contingut del primer esdeveniment anunciat per l’escarni que fa del col·lectiu transsexual i transgènere.