al contingut a la navegació Informació de contacte

Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya

DIVENDRES 06 NOVEMBRE 2020

Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya

 

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d’iniciar els treballs de la 18a edició de l’Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC).

 

L’ESPC consisteix en l'estudi periòdic de les experiències de victimització que s'han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d'inseguretat i la recollida de les opinions de la ciutadania en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es fa a través d’una enquesta, que en aquesta edició serà administrada telefònicament, a una mostra representativa de la població d’aproximadament 8.000 persones, està previst fer l’enquesta entre els mesos d’octubre i desembre, i que una part d’aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a ciutadans i ciutadanes de Bellpuig.

Us confirmem que es tracta d’una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, En aquest cas que vulgueu més informació sobre l’enquesta, podeu adreçar les vostres consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.