al contingut a la navegació Informació de contacte

El Projecte de Senyalització Urbana i Turistica Queda Enllestit a Bellpuig

Cartelleres i faristols turístics completen la senyalització urbana enllestida fa uns mesos.

DIVENDRES 11 NOVEMBRE 2022

Bellpuig ja compta amb una senyalització urbana i turística ordenada i clara després de que s'instal·lessin les últimes cartelleres i faristols turístics en el marc del projecte "Paisatges de Ponent" impulsat per la Diputació de Lleida.

El projecte de Paisatges de Ponent té com a objectius potenciar el creixement econòmic i la creació d'ocupació en les zones rurals, crear nous productes culturals i turístics entorn els valors endògens del territori, recuperar els valors paisatgístics del territori i dotar de la infraestructura necessària al territori, entre d'altres.

En aquest marc es va proposar la senyalització urbana direccional i turística de la vila. La senyalització dona a conèixer els objectius del projecte "Paisatges de Ponent" i les rutes habilitades per recórrer aquests paratges (Rutes dels Paisatges de l'Oli, Rutes de la Noguera Baixa, Rutes dels Paisatges de l'Aigua i Rutes del Segrià Sec). Al mateix temps permet donar a conèixer i interpretar diferents elements patrimonials de la vila de Bellpuig com són el Convent de Sant Bartomeu, l'Església de Sant Nicolau, el Castell, els Porxos, el Teatre Armengol i el Molí Vell, entre d'altres.

Els senyals turístics patrimonials tenen com a objectiu realçar el valor del patrimoni existent a la vila i del territori de "Paisatges de Ponent", donar a conèixer i ajudar a interpretar els elements d'interès patrimonial de la població i posicionar el municipi de Bellpuig dins l'oferta turística de la comarca. En definitiva són una carta de presentació de la vila de Bellpuig, del municipi i del projecte "Paisatges de Ponent" i els podreu trobar a la plaça Sant Roc, a la plaça 1 d'octubre i al convent de Sant Bartomeu.

Galeria d'imatges