al contingut a la navegació Informació de contacte

El president de la Diputació visita les obres realitzades al molí de Bellpuig

Aquest matí, el president de la Diputació ha visitat les obres que s’han realitzat al molí de Bellpuig, un edifici medieval reformat amb una inversió d’uns 200.000 €.

DIMARTS 07 SETEMBRE 2021

Després que es realitzés per part dels tècnics el final d’obra a les millores realitzades al molí de Bellpuig, avui, el president de la Diputació, el Sr. Joan Talarn, ha visitat aquestes obres tot destacant la importància de les inversions que realitza la Diputació al territori per mitjà de Ponent Actiu, per la creació de nous productes turístics sostenibles al territori recuperant i posant en valor el patrimoni cultural i natural.

La meitat de la inversió ha estat finançada per mitjà de fons europeus i l’altra meitat per aportacions de la Diputació i de l’Ajuntament de Bellpuig. 

Les obres realitzades que han consistit en obres de consolidació  estructural del molí  així com altres elements necessaris per a la seva posada en ús (forjats, formació d’escales d’accés entre diferents nivells, formació d’un bany d’accés públic, obertures i dotació de serveis: electricitat, llum, etc.), permetran segons l’alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte, la creació d’un nou espai turístic i que permeti posar en valor la importància de l’aigua en l’època medieval i elaborar un projecte turístic de divulgació del patrimoni i que pugui incloure una ruta en edificacions similars dins l’àmbit de la conca del riu Corb.