al contingut a la navegació Informació de contacte

El Ple del Cartipàs distribueix les regidories de l'Ajuntament de Bellpuig i les responsabilitats als regidores.

L'Alcalde i els 7 regidors escollits el passat 28 de maig es distribueixen les àrees de responsabilitat dels propers 4 anys.

DIVENDRES 14 JULIOL 2023

El passat dimarts va tenir lloc l'anomenat "Ple del Cartipàs" durant el qual van quedar definides les responsabilitats dels nous regidors de l'Ajuntament de Bellpuig per aquesta legislatura.

D'aquesta manera, l'equip de govern sorgit de les urnes encara els propers 4 anys des d'aquests àmbits:

Jordi Estiarte Berenguer, alcalde i responsable de les àrees d'Urbanisme, Sostenibilitat, Habitatge, Seguretat Pública, Memòria, Governança, Participació Ciutadana i Transparència, Patrimoni Històric, Cultural i Natural i Turisme.

Imma Oliva Piera, 1a tinent d'alcalde i responsable de les àrees d'Hisenda, Emprenedoria i Empresa, Contractació Pública, Educació i Comunicació.

Inés Granollers Cunillera, 2a tinent d'alcalde i responsable de les àrees de Comerç, Agricultura i Recursos Humans.

Dolors Florensa Santiveri, 3a tinent d'alcalde i responsable de les àrees de Drets i Ciutadania, Coordinació d'Entitats, Salut i Igualtat.

Jordi Santiveri Gilabert, 4t tinent d'alcalde i responsable de les àrees d'obres i serveis, mobilitat i via pública i Esports.

Aleix Oliva Piera, responsable de les àrees de cultura i festes

Álex Domínguez Pareja, responsable de les àrees de joventut, oci i lleure.

Jordi Estiarte, alcalde, va agrair a tots i totes haver fet el pas per formar part de les llistes electorals i va donar per iniciat un nou projecte per aquests propers 4 anys amb la voluntat de servir al municipi i tirar endavant nous reptes i iniciatives per a la vila de Bellpuig.