al contingut a la navegació Informació de contacte

El Parc de Nadal de Bellpuig innova amb una proposta a tres bandes que inclou activitats per a joves

DIJOUS 19 DESEMBRE 2019

A banda de la nova proposta d’espais de tallers, jocs i espectacles al Poliesportiu, s’afegeix per primera vegada activitats culturals a altres equipaments municipals com una tarda de cine o les tres hores del conte. A més, s’han organitzat activitats per a joves com tallers de dansa urbana, bàsquet i un Escape Room.

El Parc de Nadal de Bellpuig tindrà lloc els dies 23, 27 i 30 de desembre i els dies 2 i 3 de gener de 17 h a 20 h de la tarda. Enguany, aposta per una proposta innovadora a tres bandes, ja que inclou les activitats pròpies per a infants del Poliesportiu però afegeix altres activitats culturals per a nens i nenes que es faran en diversos equipaments municipals cada tarda i activitats per a joves.

El Parc de Nadal pròpiament, es realitzarà al Poliesportiu municipal i tindrà un cost de 2 euros.

Inclourà diferents espais de construcció, modelatge, pintura i musical i també tallers i jocs. Com a novetat, enguany hi haurà tallers dinamitzats per diferents comerços locals, comptant amb la col·laboració de Cal Senzill, la Copisteria Papers, el Forn Salvador i la Pastisseria Busqueta.

Pel que fa a les activitats culturals complementàries, la tarda del 27 de desembre comptarà amb la companyia Holoqué que presentaran el seu espectacle “La caixeta” on dues ballarines al capdamunt d’una caixeta de música gegant ens endinsaran en un viatge ple d’engranatges que donaran via a una bonica història d’amor prohibit entre música i dansa sota el govern del rei Por.

D’altra banda, els dies 23 de desembre i 3 de gener, el Parc de Nadal serà gratuït, ja que es realitzaran dues de les activitats culturals més esperades i es vol facilitar l’accés a tota la ciutadania: la festa del tió i el Mag Galderic.

El 23 de desembre a les 18 h es realitzarà “La gran festa del Tió” un espectacle a càrrec de Carles Cuberes que oferirà una animació musical i nadalenca per acabar d’alimentar el Tió i, entre tots, fer una bona cagada amb contes, cançons i ballaruca per a tota la família.

El 3 de gener, serà el torn de l’estimat “Mag Galderic” que a partir de les 17 h des de la seva haima acollirà per grups els diferents infants que el volen visitar per compartir el secret del conte de Nadal de Bellpuig.

Dues tardes de cinema i contes

En aquesta edició del Parc de Nadal s’ha volgut apostar per la programació cultural.

En aquest sentit, el Teatre Armengol acollirà el dia 30 de desembre una tarda de cine, on es projectaran sis curtmetratges infantils i el 2 de gener, a la sala de cultura, tindrà lloc les tres hores del conte que es realitzarà gràcies a la col·laboració de diverses persones voluntàries.

L’entrada al contacontes serà gratuïta i el preu per al cinema serà de 3 euros.

Tot i això, les famílies es podran beneficiar del pack de 10 euros que inclou l’entrada de tots els dies al Parc de Nadal i l’entrada de l’infant i dos adults acompanyants a la projecció dels curts al cinema del dia 30 de desembre.

Els joves també gaudiran d’activitats de Nadal

Per primera vegada, les activitats del Parc de Nadal també inclouran propostes pels joves que comptaran amb la col·laboració del Club de Bàsquet Bellpuig dinamitzant els dies 23 i 30 de desembre a les 17 h un ALL STARS NADALENC de bàsquet al Poliesportiu.

A més a més, el dia 2 de gener es realitzarà un taller de dansa urbana on els joves podran practicar la seva pròpia coreografia.

D’altra banda, els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre tindrà lloc la cinquena edició de l’Escape Room de l’Associació de Joves de Bellpuig.

Aquest any, la dificultat de l’última sala és més elevada que la de la resta d’anys i a més estrenen localització al Cau de Bellpuig (C/La Font, 29).

El preu per persona és de 3 euros, els grups han de ser de mínim 4 persones i no és recomanable a menors de 16 anys si no van acompanyats d’adults al grup.

Per consultar els horaris i els detalls tècnics de l’Escape Room i reservar una hora ho podeu fer a través de les seves xarxes socials (“jovesbellpuig” al Facebook i Instagram) o enviant un correu electrònic a “jocderol1@gmail.com”.

Galeria d'imatges