al contingut a la navegació Informació de contacte

El Mag Galderic visita el Parc de Nadal de Bellpuig per recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

Avui dijous 3 de gener a dos quarts de sis de la tarda, el Mag Galderic ha visitat el Parc de Nadal de Bellpuig, per recollir les cartes de Ses Majestats els reis Mags d’Orient.

DIJOUS 03 GENER 2019

Durant la tarda el Mag Galderic també ha revelat quin és l’“Element màgic” que els infants hauran d'utilitzar el dia 5 de gener per facilitar l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, una “trompeta màgica” que hauran de fer sonar.

El conte d’aquest any, “El Mag Galderic i els somnis voladors”, explica que el Mag Galderic ha estat treballant durant tot l’any en el “Tren dels Somnis”, un tren capaç de viatjar pels pobles i ciutats, atrapant, als seus vagons, els somnis més desitjats dels nens i nenes.

El Mag Galderic ha programat el tren perquè viatgi fins a l’Orient i porti el carregament de desitjos als tres Reis Mags.

D’aquesta manera, la nit màgica del 5 de gener es podrà convertir en una nit de somnis fets realitat!

Arribaran en Melcior, en Gaspar i en Baltasar amb els somnis dels nens i nenes de Bellpuig? Haurà aconseguit el Tren dels Somnis anar i tornar de l’Orient, portant els somnis fets realitat?

___________________

Avui al Parc de Nadal, en ocasió de la visita del Mag Galderic hi havia:

Un taller per a construir l’element màgic (una trompeta màgica), un taller de fer xapes del Mag Galderic, un taller d’escriure Cartes als Reis, la carreta que lluirà el Mag Galderic a la Cavalcada de Reis i un plànol de Bellpuig perquè els infants indiquessin als Reis Mags on era casa seva.

___________________

Ja fa quatre anys que la Festa dels Reis a Bellpuig, gira al voltant d’un conte de “El Mag Galderic” creat especialment per l’ocasió i que s’explica dies abans a les dues escoles del municipi.

Des del grup de mares i pares de la Terrasseta Xics i amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig es va elaborar aquest nou centre d’interès, amb l’objectiu de fer de la Nit de Reis un moment més màgic, on es recullin diferents propostes més properes i significatives pel món dels infants.

És des d’aquest punt de partida que va néixer el personatge del "Mag Galderic", un astrònom vellet i entranyable que necessita l’ajuda dels nens i nenes per fer arribar els Reis a Bellpuig.

El conte d’aquest any es titula “El Mag Galderic i els somnis voladors” i com els anteriors, està escrit per en Marc Jounou i il·lustrat per en Diego Caicedo.

Actes amb motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Bellpuig.

Arribada del Mag Galderic

Dijous, 3 de gener de 2019.

Hora: A les 17.30 hores.

Lloc: Al pavelló poliesportiu (dins el Parc de Nadal).

(Aquest dia l’entrada al Parc de Nadal serà gratuïta).

Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Dissabte, 5 de gener de 2019.

Hora: A les 18 hores.

Lloc: Pl. Ramon Bertran.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a Bellpuig acompanyats del Mag Galderic.

Després de ser rebuts per les autoritats, faran la seva salutació als vilatans i vilatanes i tot seguit començarà la Cavalcada fins al pavelló poliesportiu.

En arribar al pavelló poliesportiu, els Reis es faran fotos amb tothom que ho vulgui.

Els actes amb motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Bellpuig d’aquest any, els organitza La Terrasseta Xics amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges