al contingut a la navegació Informació de contacte

El grup vocal Mezzos ofereix Cançons i sensacions en el 6è Cicle de concerts “Bellpuig Ressona”

Avui diumenge 24 de febrer a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, dins el 6è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, hi actuava el Grup Vocal Mezzos.

DIUMENGE 24 FEBRER 2019

El Grup Vocal Mezzos de Cervera, format per Esther Llopis, Isabel Badia, Montserrat Mestre i Neus Garravé, acompanyades del pianista Marc Castellà, han ofert als assistents al concert, el seu últim espectacle “Cançons i sensacions”, que proposava un itinerari d'una hora de durada per les músiques del món.

El projecte, és un recorregut de disset cançons basat en la idea que el clima i l'entorn aporten un caràcter a la música, i els músics de cada país modulen la seva forma de ser.

Aquest comença per països nòrdics com Finlàndia i Suècia; el segueixen els països de l'est d'Europa com Rússia, Ucraïna o Hongria; la música mediterrània; la dels països asiàtics, com també Àfrica i Sud-amèrica.

El 6è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, l’organitza l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Propers concerts del 6è Cicle de Concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”:

  • 24 de març de 2019: BCN Sax Project.

  • 26 de maig de 2019: Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa.

  • 2 de juny de 2019: Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.

Preu de l’entrada: 3 € (gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig).

Grup Vocal Mezzos.

El Grup Vocal Mezzos es crea a finals de l'any 2009 per experimentar i gaudir de diferents repertoris a veus blanques, des de polifonia medieval fins a música de compositors actuals.

Recorre part del territori català oferint diferents programes en cicles musicals i esdeveniments diversos dels quals destaquen el Festival de Pasqua de Cervera i el Festival d'Estiu Nits Musicals a la Brufaganya.

L'any 2012 s'endinsa en el terreny dels espectacles pedagògics dirigits als més petits, amb el muntatge La música en colors i actualment amb L'arbre de la Jana.

En els seus concerts, el Grup Vocal Mezzos ha tingut el privilegi de comptar amb l'acompanyament de músics d'alt nivell com els pianistes Jordi Castellà i Marc Castellà, el percussionista Xesco Grau i el contrabaixista Xavier Puertas.