al contingut a la navegació Informació de contacte

El gimnàs de Bellpuig reprèn la seva activitat

El dia 8 d'octubre obriran les instal·lacions amb totes les mesures de seguretat previstes per la situació actual

DIVENDRES 17 SETEMBRE 2021

Després d’un període de temps tancat a causa de la situació sociosanitària viscuda per la pandèmia de la Covid-19 i de que s’hagi procedit a una reorganització i adaptació de les instal·lacions per tal d’oferir un servei amb seguretat i de qualitat, les instal·lacions del gimnàs de Bellpuig obriran les seves portes el proper dia 8 d’octubre.

Des d’avui, totes les persones que ho desitgin poden procedir a realitzar la seva inscripció que està limitada a 210 places, tot i que aquest aforament podrà variar en funció de l’afluència que hi hagi a les activitats i de la situació sanitària del moment.

Tot els interessats, per tal de formalitzar la seva inscripció cal que omplin el full que trobaran a l’adreça aquí i l’enviïn per correu electrònic a l’adreça gym@bellpuig.cat . Les inscripcions es formalitzaran per ordre d’arribada del correu electrònic. Les sol·licituds que arribin una vegada cobertes les places quedaran en llista d’espera.

L’Ajuntament de Bellpuig ha tingut en compte alhora de reorganitzar les activitats del gimnàs l’enquesta que va passar al tots els socis mesos endarrere. 

Galeria d'imatges