al contingut a la navegació Informació de contacte

El delegat del govern, Bernat Solé, es reuneix a Bellpuig amb l'alcalde i recull les inquietuds del municipi

En el marc d’una trobada de treball, l’alcalde, Jordi Estiarte, li exposa els temes més destacables i que preocupen a l’equip de govern.

DIMARTS 28 SETEMBRE 2021

Segons l’alcalde, la variant entre la carretera de Belianes i la de Vilanova de Bellpuig és una de les propostes que hi ha sobre la taula que li agradaria desencallar. Hi havia un projecte inicial que no es va arribar a executar i ara caldria refer de nou. Aquest és un projecte que caldria vetllar per poder fer passos endavant.

Un altre dels temes que ha exposat l’alcalde és el dèficit de mossos d’esquadra que té la comarca. Un dèficit que es manifesta alhora de cobrir el territori amb patrulles per una millor seguretat ciutadana.

Estiarte també li ha exposat al Delegat el projecte que es vol iniciar al Convent de Sant Bartomeu i que hi suposaria la creació d’una residència d’artistes. Aquesta iniciativa es va veure amb molts bons ulls des de l’anterior Conselleria de Cultura i caldria un impuls per començar a treballar amb el mateix ja que posibilitaría la utilització d’amplies dependències del Convent de Sant Bartomeu que actualment estan en desús. El Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig està gestionat per l’Agencia Catalana de Turisme i un projecte d’aquestes característiques posaria encara en més valor el monument com a patrimoni.

Una altra de les preocupacions que l’alcalde ha transmès al delegat és la falta de sòl industrial que té Bellpuig, una problemàtica amb la que ja fa temps que hi treballa també el consistori.

El delegat ha signat al Llibre d’Honor de l’ajuntament i després de la reunió, juntament amb la regidora d’Economia, Empresa, Emprendeduria i Esports, Imma Oliva, s’han traslladat a l’edifici del Molí Vell, recentment restaurat, des d’on també han pogut veure el Convent de Sant Bartomeu i tot seguit els terrenys per on aniria projectada la possible variant.

 

 

 

 

Galeria d'imatges