al contingut a la navegació Informació de contacte

El Cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo, ofereix l'espectable Christmas.cat al Teatre Armengol de Bellpuig

El dissabte 15 de desembre a les 8 del vespre al teatre Armengol de Bellpuig, el Cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo, va oferir l'exitós espectacle nadalenc Christmas.cat, amb l'assistència de més de tres-centes persones, a qui van emocionar i fer-los participar en les actuacions.

DIUMENGE 16 DESEMBRE 2018

El “Christmas.cat” s'ha convertit en un clàssic de les dates nadalenques a les terres de Lleida, després de quatre anys consecutius d'èxits i ser vist per milers d’espectadors.

Enguany el Cor de l’Orfeó Lleidatà acompanyat del trio instrumental: Marc Canelles (guitarra elèctrica), Sixto Cámara (baix elèctric) i Josep Maria López (bateria), a més de Pedro Pardo al piano i la direcció musical, oferien un espectacle ple de força que combinava la tradició del Nadal i les nadales, amb grans èxits del gospel, del pop i del rock.

A més, en aquesta edició l’espectacle revolucionava el seu repertori amb la incorporació de grans èxits del mític grup britànic Queen.

L’espectacle “Christmas.cat” al Teatre Armengol de Bellpuig, era gratuït, i l’organitzaven l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Fundació Orfeó Lleidatà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.