al contingut a la navegació Informació de contacte

El Concurs de Cartells de Festa Major ja té guanyador i guanyadores

El cartell de la 4a categoria serà la imatge aquest any de la Festa Major de Bellpuig que tindrà lloc els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre.

CARTELL 4a CATEGORIA D'ALBERT BOTÉ
CARTELL 4a CATEGORIA D'ALBERT BOTÉ

DIVENDRES 02 SETEMBRE 2022

Els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre tindrà lloc a Bellpuig la Festa Major, amb un  programa festiu previst per aquest any que inclou actes i activitats ben diverses  i on no hi faltaran els concerts, activitats infantils, sardanes, esports... i també activitats que els últims anys no s’han pogut celebrar com ara la tradicional Tracalada amb els correfocs i el sopar popular i el ball amb orquestres al pavelló. 

Cada any, l’Ajuntament de Bellpuig convoca un Concurs de Cartells que premia diferents categories en funció de l’edat dels participants. 

Aquest any, els guanyadors i guanyadores han estat: 

CATEGORIA 1a. De 6 a 8 anys.

Títol: M’agraden els petards

Autor: SANÇA GUTIÉRREZ

CATEGORIA 2a. De 9 a 11 anys.

Títol:  Si la teva vida és negra, posa color i t’ho passaràs millor

Autor: MARINA TORRA

 

CATEGORIA 3a. De 12 a 15 anys.

Títol: Dimonis

Autor: NATÀLIA MATEU ZVERARA

 

CATEGORIA 4a. A partir de 16 anys.

Títol: Revifa l’alegria

Autor: ALBERT BOTÉ DE LA CALLE

El disseny de la 4a categoria, de l’autor Albert Boté de la Calle, ha estat escollit per a ser la imatge aquest any de la Festa Major de Bellpuig. 

El lliurament dels premis als guanyadors de les diferents categories es farà el mateix diumenge 11 de setembre a la 1 del migdia a la Casa de Cultura, on es podran veure exposats tots els cartells el mateix diumenge 11 de setembre en horari de 18:00 a 20:00h i els dissabtes i diumenges també de 6 a 8 del vespre fins al 25 de setembre.

Galeria d'imatges