al contingut a la navegació Informació de contacte

El Club de Bàsquet Bellpuig presenta els seus equips

El Club aglutina més de 180 jugadors i jugadores distribuïts en quinze equips

DILLUNS 15 NOVEMBRE 2021

El passat dissabte, dia 13 de novembre, tenia lloc al pavelló poliesportiu de Bellpuig la presentació de tots els equips del Club Bàsquet Bellpuig per aquesta temporada. 

L’acte va comptar amb una gran participació de públic i amb l'assistència l'alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte i de la regidora d'Esports, Imma Oliva, que van adreçar unes paraules de suport i d'ànim a tots els esportistes per aquesta temporada. Així mateix, també hi van assistir el  Sr. Javier Calles i el Sr. Paco Espilla,  president i vicepresident respectivament, de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol.

L'acte també va servir per a fer un homenatge a l'històric president Ramon Torres i Bosch, en reconeixement de la seva trajectòria al club i la seva dedicació com a president entre els anys 1993 i 2020. 

Per la seva part, el president del CB Bellpuig, Josep Gassó, va fer una valoració molt positiva de la gran quantitat de jugadors i jugadores que aquesta temporada formen part de l’ escola, més de 180 distribuïts en quinze equips, tres dels quals competeixen aquesta temporada en categoria catalana.

Després de la desfilada de tots els jugadors i dels parlaments i homenatge, la jornada va finalitzar amb el partit del primer equip del club, el Senior A Arenes Bellpuig CB Bellpuig contra el Sisvial CB Balaguer, amb victòria final del Bellpuig per 79-63; un gran matx que va arrodonir la jornada.

Galeria d'imatges