al contingut a la navegació Informació de contacte

El Club Bàsquet Bellpuig presenta els equips de la Temporada 2018-2019, en una Festa de Celebració del seu 75è Aniversari

El Club Bàsquet Bellpuig va presentar el dissabte 20 d’octubre a les 8 de la tarda al pavelló poliesportiu de la localitat, els equips de la temporada 2018-2019, en una festa organitzada per celebrar el seu 75è aniversari.

DILLUNS 22 OCTUBRE 2018

Per aquesta temporada, el CB Bellpuig va presentar 16 equips, de les categories escola, pre-mini, mini, infantil, cadet, junior i sénior, formats per més de 170 jugadors/es.

L’entitat aquest cop arrenca la temporada amb la recuperació de l’equip sènior femení després d’anys de no tenir-lo, i amb un nou logotip que ja estarà present en les equipacions dels jugadors i jugadores.

Durant l’acte van oferir uns parlaments el president del Club Bàsquet Bellpuig, Sr. Ramon Torres; l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch i la regidora d’esports, Sra. Anna Quesada.

75è aniversari del Club Bàsquet Bellpuig.

El Club Bàsquet Bellpuig compleix enguany 75 anys, i té previst celebrar-ho amb l'organització de diversos actes commemoratius al llarg de la temporada.

El primer d’aquests actes va tenir lloc el dissabte 20 d'octubre al pavelló poliesportiu de Bellpuig, amb la “Festa del 75è aniversari” del Club.

La festa va començar a les 8 de la tarda amb la presentació dels equips de la temporada 2018-2019 i va continuar amb un sopar de celebració obert a tothom, en què van sortejar-se regals i es va jugar al bingo.

En acabar el sopar, va començar el concert del grup targarí de pop-rock “Her Majesty” i tot seguit la marxa va continuar amb DJ’s fins a la matinada.