al contingut a la navegació Informació de contacte

El Club Bàsquet Bellpuig acomiada la temporada 2018-2019 guanyant la final Junior masculí i fent un sopar de cloenda

DIUMENGE 26 MAIG 2019

El dissabte 25 de maig al pavelló poliesportiu de Bellpuig, el Club Bàsquet Bellpuig va acomiadar la temporada 2018-2019 proclamant-se campió provincial de la categoria Junior masculí i fent un sopar de cloenda.

Al pavelló poliesportiu de Bellpuig, al matí van disputar-se les semifinals de la categoria Junior masculí provincial entre el CB Bellpuig i CB Alpicat, i entre el CB Cappont i CB tremp.

A les 7 de la tarda, va tenir lloc la final entre el CB Bellpuig i el CB Cappont amb el resultat 75-47, que va donar la victòria al CB Bellpuig.

A les 9 del vespre, el Club havia organitzat un sopar de cloenda al pavelló poliesportiu que cloïa la temporada 2018-2019 i els actes de celebració del 75è aniversari del Club Bàsquet Bellpuig.

La celebració va comptar amb la presència del nou president de la Representació Territorial de Lleida de Basquet, Sr. Javier Calles, que va homenatjar al Club amb una placa commemorativa pels seus 75 anys.

Enguany, durant el sopar es va realitzar també un lliurament de premis al millor jugador/a de cada equip, els quals havien estat escollits entre els seus companys i companyes.

Per aquesta temporada, el Club Bàsquet Bellpuig comptava amb 16 equips, de les categories escola, pre-mini, mini, infantil, cadet, junior i sénior, formats per més de 170 jugadors/es.

Galeria d'imatges