al contingut a la navegació Informació de contacte

El “Mag Galderic” visita el Parc de Nadal de Bellpuig per recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

DISSABTE 04 GENER 2020

El divendres 3 de gener a les 5 de la tarda, el Mag Galderic va visitar el Parc de Nadal de Bellpuig, per recollir les cartes de Ses Majestats els reis Mags d’Orient.

Durant la tarda el Mag Galderic també va revelar quin és l’“Element màgic” que els infants hauran d'utilitzar el dia 5 de gener per facilitar l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, un “ventall màgic”, que es podia crear en un taller del Parc de Nadal.

El conte d’aquest any, “El Mag Galderic -Salva la Terra-”, explica que el Mag Galderic un matí de desembre va observar amb el telescopi màgic que una mena de calitja enterbolia el cel i no veia els astres com altres vegades.

Va comprovar els seus llibres d’astronomia i el llibre màgic de les estrelles però no parlaven de res semblant.

Fins que es va adonar que era el fum dels cotxes, dels camions, de les fàbriques, dels avions..., que embrutaven tota l’atmosfera.

Malgrat intentar fer una poció màgica que soluciones el problema no ho va aconseguir.

Per això va parlar amb els nens i nenes de Bellpuig que són els que hauran d'habitar el planeta en un futur, i els va fer saber que la terra estava en perill i que no hi havia cap experiment ni poció màgica que ajudi a curar-la.

El Mag Galderic va dir als infants que demanessin als seus pares i mares que facin tot el possible per cuidar el medi ambient, ja que només així podrem gaudir d’un planeta curat i respectat.

___________________

Ja fa cinc anys que la Festa dels Reis a Bellpuig, gira al voltant d’un conte de “El Mag Galderic” creat especialment per l’ocasió i que s’explica dies abans a les dues escoles del municipi.

Des del grup de mares i pares de la Terrasseta Xics i amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig es va elaborar aquest nou centre d’interès, amb l’objectiu de fer de la Nit de Reis un moment més màgic, on es recullin diferents propostes més properes i significatives pel món dels infants.

És des d’aquest punt de partida que va néixer el personatge del "Mag Galderic", un astrònom vellet i entranyable que necessita l’ajuda dels nens i nenes per fer arribar els Reis a Bellpuig.

El conte d’aquest any es titula “El Mag Galderic -Salva la Terra-”.

Actes amb motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Bellpuig.

Arribada del Mag Galderic

Divendres, 3 de gener de 2020.

Hora: A les 17.00 hores.

Lloc: Al pavelló poliesportiu (dins el Parc de Nadal).

(Aquest dia l’entrada al Parc de Nadal serà gratuïta).

Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Diumenge, 5 de gener de 2020.

Hora: A les 18.30 hores.

Lloc: al Carrer Pompeu Fabra amb Carrer Isabel de Casanovas.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a Bellpuig acompanyats del Mag Galderic.

Des d’allí faran la seva salutació als nens i nenes i tothom que els hagi anat a rebre i tot seguit començarà la Cavalcada fins al pavelló poliesportiu.

En arribar al pavelló poliesportiu, els Reis es faran fotos amb tothom que ho vulgui.

Els actes amb motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Bellpuig d’aquest any, els organitza La Terrasseta Xics amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig.