al contingut a la navegació Informació de contacte

Diferents actes organitzats a Bellpuig van commemorar el dia de la Dona

Un concert amb Mireia Vives i Borja Penalba, la lectura del Manifest, un berenar de dones es van anar succeint els dies 6 i 8.

DIMECRES 16 MARÇ 2022

Des de la regidoria d'Igualtat es van programrt els passats dies 6 i 8 de març diferents actes per a commemorar el dia de la dona a Bellpuig. 

El dia 6 va tenir lloc a la plaça del Dipòsit, un concert obert amb el duet del País Valencià Mireia Vives & Borja Penalba. Eclèctics i heterogenis, van exposar al públic la seves cançons folk, d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista, amb un repertori especialment triat per celebrar el dia de les Dones. 

El mateix diumenge a la tarda, es va organitzar un berenar de Dones a l'espai escorxador i el dimarts dia 8 va tenir lloc davant de l'Ajuntament la lectura del Manifest. 

Com a activitat específica per als alumnes de l'INS Lo Pla d'Urgell, el dia 10 de març, aquest van poder explorar la Sextruck, una caravana pedagògica on les sexualitats, les afectivitats i els feminismes van sobre rodes, de la mà de Les Magranes. 

Els actes estan previst que acabin demà dijous a les 7 de la tarda, amb un Club de Lectura Obert amb l'autora Estel Solé, dramaturga, poeta i actriu, comentarem el seu llibre "Si no puc volar". Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració de la Biblioteca Isidor Cònsul.

Galeria d'imatges