al contingut a la navegació Informació de contacte

Cros escolar Vila de Bellpuig al Circuit de Catalunya de Motocròs

Avui diumenge 24 de març durant el matí al Circuit de Catalunya de Motocròs de Montperler a Bellpuig, hi ha tingut lloc el “Cros escolar Vila de Bellpuig”, amb la participació d’uns dos-cents cinquanta atletes de diverses escoles i clubs d'atletisme de la província de Lleida.

DIUMENGE 24 MARÇ 2019

Les curses han començat a les 10 del matí amb les categories obertes i juvenils i han continuat fins al migdia amb les de les categories cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí, pàrvuls i llar d’infants.

En el transcurs de l'esdeveniment s'han realitzat dues tandes de lliuraments de trofeus que premiaven als primers classificats de cada categoria, i que han comptat amb la presència de l'alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch; de la regidora d’Esports, Sra. Anna Quesada, i de representants dels tres centres educatius de Bellpuig.

El “Cros Vila de Bellpuig”, és un cros històric de la comarca que sempre forma part de la temporada de crosos escolars a l’Urgell. La prova compta amb una sòlida trajectòria i té la singularitat que se celebra dins d’un circuit de motocròs que ha acollit proves internacionals com el de Bellpuig.

La competició l’organitzava l’Ajuntament de Bellpuig, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya (Consell Català de l’esport), el Consell Esportiu de l’Urgell, l’AEE INS Lo Pla d’Urgell, l’AMPA de l’escola Valeri Serra, l’AMPA de l’escola Vedruna i l’AMPA de l’INS Lo Pla d’Urgell.

Galeria d'imatges