al contingut a la navegació Informació de contacte

CONVIDEM A EMPRESES, COMERÇOS I PERSONES AUTÒNOMES DE BELLPUIG A PARTICIPAR AL CICLE DE CONFERÈNCIES: "REINVENTAR-SE: CONVERTIM LA CRISI EN UNA OPORTUNITAT"

DIJOUS 24 SETEMBRE 2020

CICLE DE CONFERÈNCIES REINVENTAR-SE: CONVERTIM LA CRISI EN UNA OPORTUNITAT

Des de l’ajuntament de Bellpuig us informem de l’organització del cicle de conferències organitzat per l’Ajuntament de Tàrrega “Reinventar-se: convertim la crisi en una oportunitat” i us convidem a participar-hi.

Les xerrades s’organitzen tots els dijous del mes d’octubre a les 15:00 hores via ZOOM i prèviament cal que us inscriviu a promeco@tarrega.cat.

El calendari previst és el següent:

Dia 1 d’octubre “Amazon: rival o aliat del comerç local” a càrrec de Jordi Martínez, mànager digital de l’empresa Xtrategics.

Dia 8 d’octubre “Posicionament de negocis locals a Google” a càrrec de Gemma Massana, fundadora i CEO de l’empresa Thinkinmedia.

Dia 15 d’octubre “Consumidor actual 3.0: la compra online” a càrrec de Montse Infante, consultora Especialista en investigació de mercats.

Dia 22 d’octubre “Reinvenció professional en temps de crisi” a càrrec de Txell Costa CEO de Txell Costa Group, conferenciant, docent universitària i mentora empresarial.

Dia 29 d’octubre “Marca personal i corporativa” a càrrec de Xavier Roca, especialista en màrketing i marca personal.

Fitxers adjunts