al contingut a la navegació Informació de contacte

Coneix el Cicle de Cinema Infantil a Bellpuig

El Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) torna al Teatre-Cinema Armengol a partir del 26 de febrer per a presentar pel·lícules d'animació traduïdes al català.

DIVENDRES 24 FEBRER 2023

Aquest cicle és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català. El CINC ha estat organitzat pel Circuit Urgellenc en col·laboració a l'Ajuntament de Bellpuig, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL de Lleida), institucions i cinemes de Bellpuig. 

Aquest 2023 el CINC iniciarà el diumenge que ve amb "El prodigiós Maurice", un llargmetratge que conta les aventures d'un gat de carrer que planeja guanyar diners a través d'una estafa. 

Per a començar el mes de març amb un bon salt, el diumenge 5 es visualitzarà "Hopper: El polletllebre", una comèdia ambientada en un món fantàstic on un noi (que va néixer meitat llebre, meitat pollastre) s'aventura en un viatge a la recerca del "Hàmster de la Foscor", una relíquia desitjada pels bons i els dolents.

El diumenge 12 de març, el CINC presentarà "El Gat amb Botes: L'últim desig", una pel·lícula on el conegut Gat originari de la franquícia de Shrek lluita per trobar-li un sentit a la seva última vida.

Finalment, el 19 de març es projectarà "Lil, el meu amic cocodril", una comèdia musical que narra com Josh, un jove que es muda a Nova York, coneix a Lil, un cocodril cantant que viu a l'àtic de la seva casa.