al contingut a la navegació Informació de contacte

Concert de Veus.kat a Bellpuig

DIUMENGE 05 GENER 2020

El divendres 3 de gener a dos quarts de nou del vespre, el cor lleidatà “Veus.kat”, va actuar al Teatre Armengol de Bellpuig, davant més de 300 persones.

El grup de gospel, música moderna i jazz de Lleida “Veus.kat” va oferir el concert “Veus de Nadal”, amb el que proposava una manera diferent d’escoltar nadales, plena de sensacions impregnades d’un estil propi i cantant temes en català per donar sentit a una època plena de vida i joia.

El concert era gratuït i l'organitzaven Veus.kat, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Bellpuig.

Veus.kat.


Veus.Kat és el primer cor municipal de gospel, jazz i música moderna de la ciutat de Lleida, constituït com a formació resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida, consolidant-se com un grup coral de referència a les terres de Ponent, el cor compta amb més de 50 cantaires i músics, gent diversa d’arreu del món, persones amb grans coneixements musicals, alguns d’ells professors de música, i gent novell, però amb una gran qualitat vocal.

Les principals característiques de Veus.kat són els arranjaments musicals propis per adaptar el repertori a les seves qualitats, així com la traducció dels texts al català, apostant clarament pel territori i per potenciar la nostra cultura arreu.