al contingut a la navegació Informació de contacte

Concert de professors de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig a benefici del Rebost Solidari de Càritas al 7è Cicle de concerts “Bellpuig Ressona”

DIUMENGE 16 FEBRER 2020

Avui diumenge 16 de febrer a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, hi tenia lloc el tercer concert del 7è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”.

En aquesta ocasió, el concert l’oferien els professors de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig a benefici del Rebost Solidari de Càritas Interparroquial de Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Castellnou de Seana, Preixana i Seana.

L’entrada al concert d’avui era gratuïta però es demanava als assistents portar aliments i/o productes d'higiene per abastir el Rebost Solidari.

El repertori del concert incloïa obres de W. A. Mozart, J. Haydn, W. Clark, J. G. Albrechtsberger, B. Romberg, A. Parlow, J. A. Amon i cançons populars.

Propers concerts del 7è Cicle de Concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”:

  • 29 de març de 2020: Cobla Lo Castell.

  • 10 de maig de 2020: The Vintage Clock.

  • 7 de juny de 2020: Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.

Preu de l’entrada: 3 € (gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig).

El 7è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, l’organitza l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

El Rebost Solidari de Càritas Interparroquial de Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Castellnou de Seana, Preixana i Seana.

El Rebost Solidari de Càritas té com a objectiu vetllar per facilitar aliments a qualsevol persona que passi gana i no tingui recursos econòmics per comprar-ne.

Aquest servei atén mensualment a unes 50 famílies derivades dels serveis socials de l’Ajuntament de Bellpuig i altres persones que es troben en situació de carència de serveis socials que són derivades per Càritas.

El Rebost s’ofereix a les poblacions de Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Castellnou de Seana, Preixana i Seana, i s’abasteix de les aportacions d’aliments i productes que li arriben des del Banc dels Aliments a través de l’Ajuntament, el Consell Comarcal de l’Urgell, la parròquia de Bellpuig, d’establiments de la zona que col·laboren amb el Gran recapte d’aliments, d’empreses i de persones a títol particular.

Durant l’any des de Càritas s’organitzen diferents activitats per a proveir d’aliments i d’altres productes del Rebost Solidari, com en el cas d’avui col·laborant amb l’Escola de Música amb l’organització del concert.

El Rebost Solidari de Càritas Interparroquial de Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Castellnou de Seana, Preixana i Seana, actua en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments de Lleida i la Regidoria de Regidora de política social, convivència i salut de l'Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges