al contingut a la navegació Informació de contacte

Concert de “Les Kol·lontai” al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig.

DIVENDRES 02 AGOST 2019

Dia: Dissabte, 17 d'agost de 2019.
Hora: A les 8 del vespre.
Lloc: Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig.

Preu: 12 €.

Entrades a la venda a: https://entradas.codetickets.com/entradas/les-kolontai/7589/batallproduccions/online


Ho organitza: Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Hi col·labora: Ajuntament de Bellpuig.Dins el Programa d’activitats en museus, monuments i jaciments que impulsa durant l’estiu l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, sota el títol “Viu el patrimoni”:

El dissabte 17 d’agost, a les 8 del vespre, al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, el quartet femení “Les Kol·lontai” format per Meritxell Gené, Montse Castellà, Sílvia Comes i Ivette Nadal, presentaran el seu disc “Cançons Violeta”, en el qual posen música a poemes, paraules i reflexions fetes per dones.

L’espectacle recull les veus de diferents dones que han contribuït, des del seu àmbit, a la lluita pels drets de la dona.

Sota el títol “Cançons Violeta, cançons feministes per a la llibertat i la igualtat”, Les Kol·lontai han musicat les paraules de dones com Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal, Marina Garcés i Montserrat Abelló entre d’altres, en un espectacle que reflexiona, des de la música, sobre la condició de ser dona amb un missatge reivindicatiu, reflexiu i carregat d'esperança.

El nom del grup es deu a la feminista i política comunista soviètica Aleksandra Kol·lontai, i reivindica, d’aquesta manera, el feminisme com a llavor de llibertat i d’igualtat.