al contingut a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d'arranjament dels camins de Bellpuig

L’Ajuntament de Bellpuig inverteix prop de 26.000€ amb l’arranjament de camins municipals, alguns amb reg asfàltic i altres amb Tot-ú.

DIJOUS 29 JULIOL 2021

Aquesta setmana, Àrids Romà, l’empresa adjudicatària dels dos projectes d’arranjament de camins que va treure a concurs l’Ajuntament de Bellpuig, ha començat les obres d’arranjament als camins de terra, amb tot-ú (recebo), netejant els vorals per a la posterior compactació amb rodet i reg d’aigua.

En total s’arranjaran amb aquest 11,5 km. de camins amb aquest sistema i uns 4.000 m² d’esplanada d’aparcaments municipals.

L’objectiu d’aquestes obres és arranjar camins que cada any es veuen sotmesos a un gran desgast i que fa necessari un manteniment anual i també camins que fa més de tres anys que no s’hi actua. Així mateix, per mitjà d’aquest sistema s’actuarà també al pàrquing municipal situat  a l’Av. Urgell.

Pel que fa als camins als que s’hi actuarà per mitjà de reg asfàltic són el Camí de Castellnou a Anglesola, situat al nord del municipi, el Camí de la Pedrera, situat al sud-oest i que llinda amb el terme de Preixana, i el Camí de la Deixalleria, situat al sud-oest i que comunica el municipi amb la deixalleria.

Amb aquesta intervenció es pretén millorar la comunicació entre el municipi i les finques de conreu i activitats agrícoles i ramaderes que existeixen en aquest entorn rural.

Totes aquestes obres està previst que finalitzin a finals de la setmana que ve.

 

Galeria d'imatges