al contingut a la navegació Informació de contacte

Comença la consulta popular no referendària sobre la instal·lació d'un nou tanatori amb sala ecumènica i forn crematori a Bellpuig

Els ciutadans decidiran si volen la instal·lació d'aquest equipament a la vila i ho faran votant electrònicament fins el dia 5 de maig

DIVENDRES 22 ABRIL 2022

Des d’ahir i fins el dia 5 de maig, que els veïns i veïnes de Bellpuig poden votar electrònicament sobre si volen que es construeixi a Bellpuig un tanatori amb sala ecumènica i un forn crematori, una instal·lació proposada per l’empresa de Bellpuig Gestió i Serveis Funeraris situada actualment al Camí del Bosc, núm. 2. 

El tanatori està previst situar-lo al C/Puntaires s/n de Bellpuig. Aquest carrer es troba a l'antic polígon PP13, avui PAU41, on també es troben ubicades les empreses Jaume Oró, Hidrogarne i Fundicions Monfort.

Tenen dret a votar totes les persones físiques residents a Bellpuig que hagin complert els 16 anys el dia 1 d’octubre de 2020 i que estiguin residint al municipi com a mínim, de de l’1 de gener de 2016, i la votació es pot fer des de qualsevol dispositiu electrònic amb accés a internet o des del punt de votació que es troba instal·lat a les oficines de l ‘Ajuntament de Bellpuig, de dilluns a divendres, de les 10.00 a les 14.00 i de les 17.00 a les 20.30 hores.

Per poder votar cal que cada persona disposi d’un codi QR que haurà rebut per correu postal i aquest codi és personal i intransferible. La pèrdua del codi suposa la pèrdua del vot.

L’Ajuntament ha fet arribar una carta explicativa a totes les persones amb dret a vot indicant el procediment per a votar i ha posat a disposició de la ciutadania la màxima informació possible sobre aquest projecte.

Fitxers adjunts