al contingut a la navegació Informació de contacte

Comença el 7è Cicle de concerts “Bellpuig Ressona”, amb l’actuació de “La Ruta de les Estrelles”

DILLUNS 28 OCTUBRE 2019

Avui diumenge 27 d’octubre a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, començava el 7è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, amb el concert de l’agrupació musical “La Ruta de les Estrelles”, que interpretava música tradicional d’arreu del món.

La Ruta de les Estrelles” presentava a Bellpuig un repertori titulat “Triskel”, en el que es fusionaven els temes més destacats del passat, present i futur de la formació.

Propers concerts del 7è Cicle de Concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”:

  • 19 de gener de 2020: Bach en dansa.

  • 16 de febrer de 2020: Concert de professors de l’EMMB.

  • 29 de març de 2020: Cobla Lo Castell.

  • 10 de maig de 2020: The Vintage Clock.

  • 7 de juny de 2020: Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.

Preu de l’entrada: 3 € (gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig).

El 7è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, l’organitza l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

La Ruta de les Estrelles:

La Ruta de les Estrelles és una agrupació musical formada per cinc intèrprets amb instruments tradicionals com la gaita, salteri, cornamuses, trompa de Ribagorça, flautes (tin whistle, txistu o travessera), violí, mandolina, bouzouki, arpa, guitarra i percussions (bodhran, darbouka, tabal fons, panderetes, etc.).

Aquesta formació pretén revitalitzar la música popular sense tancar-se a les tradicions d’un lloc concret, explorant noves sonoritats de llocs tan propers i tan llunyans com Irlanda, Escòcia, Galícia, Occitània, Bretanya, República Txeca, Grècia, etc.