al contingut a la navegació Informació de contacte

Comença el 2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut amb “VAM (Vida, Art i Mort)” un concert dramatitzat de marimba a càrrec de David Vergé

DILLUNS 13 GENER 2020

El dissabte 11 de gener a les 7 del vespre, a la Sala Cultural de Castell de Bellpuig, començava el 2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut.

En el primer concert del Cicle, l’actor i músic de Bellpuig, David Vergé, va oferir un concert dramatitzat de marimba sota el títol “VAM (Vida, Art i Mort)”.

L'obra estava basada en una fusió de monòlegs teatrals i música per a marimba, que feien reflexionar al públic sobre la Vida, l’Art i Mort.

2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut.

L’Orfeó Joventut de Bellpuig organitza el seu 2n Cicle de Concerts després de l’èxit aconseguit en la primera edició, l’any 2019, amb la qual celebrava el centenari de l’entitat.

El 2n Cicle de Concerts es presenta amb el lema "Músics vinculats al poble que fan música al poble", el qual n’expressa la seva essència.

Aquest constarà de 13 concerts que s’oferiran durant tot l’any en diferents espais i locals de Bellpuig.

El segon concert del cicle serà un Concert de Piano a càrrec del músic Bellpugenc, Jordi Pellicer, en el qual interpretarà obres de W. A. Mozart, F. Liszt i C. Debussy.

Aquest tindrà lloc el dissabte 8 de febrer a les 20.30 hores al Teatre Armengol de Bellpuig. (Preu de l’entrada: taquilla inversa).

L'Ajuntament de Bellpuig col·labora en el 2n Cicle de Concerts de l’Orfeó Joventut.

Galeria d'imatges