al contingut a la navegació Informació de contacte

Cloenda del Parc de Nadal de Bellpuig que innovava amb una proposta a tres bandes que incloïa activitats per a joves

DISSABTE 04 GENER 2020

El divendres 3 de gener, va tenir lloc la cloenda del Parc de Nadal de Bellpuig amb l’arribada del Mag Galderic i un conjunt de tallers dedicats a la festa del Mag Galderic i els Reis Mags d’Orient.

El Parc de Nadal de Bellpuig 2019-2020 “A tres bandes”.

A banda de la nova proposta d’espais de tallers, jocs i espectacles al Poliesportiu, s'afegia per primera vegada activitats culturals a altres equipaments municipals com una tarda de cine o les tres hores del conte. A més, s’han organitzat activitats per a joves com tallers de dansa urbana, bàsquet i un Escape Room.

El Parc de Nadal de Bellpuig tenia lloc els dies 23, 27 i 30 de desembre i els dies 2 i 3 de gener de 17 h a 20 h de la tarda. Enguany, apostava per una proposta innovadora a tres bandes, ja que incloïa les activitats pròpies per a infants del Poliesportiu però afegia altres activitats culturals per a nens i nenes que es feien en diversos equipaments municipals cada tarda i activitats per a joves.

El Parc de Nadal pròpiament, es realitzava al Poliesportiu municipal i tenia un cost de 2 euros.

Aquest incloïa diferents espais de construcció, modelatge, pintura i musical i també tallers i jocs. Com a novetat, enguany hi havia tallers dinamitzats per diferents comerços locals, comptant amb la col·laboració de Cal Senzill, la Copisteria Papers, el Forn Salvador i la Pastisseria Busqueta.

Pel que fa a les activitats culturals complementàries, la tarda del 27 de desembre comptava amb la companyia Holoqué que presentava el seu espectacle “La Caixeta”.

D’altra banda, els dies 23 de desembre i 3 de gener, el Parc de Nadal era gratuït, ja que es realitzaven dues de les activitats culturals més esperades i es volia facilitar l’accés a tota la ciutadania: la festa del tió i el Mag Galderic.

Dues tardes de cinema i contes.

En aquesta edició del Parc de Nadal s’ha volgut apostar per la programació cultural.

En aquest sentit, el Teatre Armengol acollia el dia 30 de desembre una tarda de cine, on es projectaven sis curtmetratges infantils i el 2 de gener, a la sala de cultura, tenien lloc les tres hores del conte que es realitzaven gràcies a la col·laboració de diverses persones voluntàries.

Els joves també gaudien d’activitats de Nadal.

Per primera vegada, les activitats del Parc de Nadal també incloïen propostes pels joves que comptaven amb la col·laboració del Club de Bàsquet Bellpuig dinamitzant els dies 23 i 30 de desembre a les 17 h un ALL STARS NADALENC de bàsquet al Poliesportiu.

A més a més, el dia 2 de gener es realitzava un taller de dansa urbana on els joves podien practicar la seva pròpia coreografia.

D’altra banda, els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre tenia lloc la cinquena edició de l’Escape Room de l’Associació de Joves de Bellpuig.