al contingut a la navegació Informació de contacte

Cloenda del Cicle Primavera de Teatre

El cicle de teatre de primavera tanca amb un balanç molt positiu pel que fa a la representació de les obres i al públic assistent.

DIJOUS 30 MAIG 2024

El passat cap de setmana, amb la representació el divendres de l’obra “La Trena” i diumenge de l’obra per a públic familiar “Off”, es tancava el Cicle Primavera de Teatre d’aquest any. 

L'Ajuntament de Bellpuig fa un balanç molt positiu del mateix sobretot pel que fa a les obres per a públic adult programades amb un teatre força ple en totes dues ocasions. Aquí cal destacar i felicitar especialment a la companyia de teatre local La Imperfecta que es van estrenar amb la seva obra L’excel·lència, una adaptació lliure de l’obra Premis i Càstigs de T de Teatre.  

Pel que fa a l’obra La Trena, va ser tot un privilegi haver pogut veure a Bellpuig 4 actrius de primer nivell així com l’espectacular muntatge que portava l’obra. La resposta del públic fa es pensi en apostar cada cop més per la qualitat i la valoració que se'n fa és molt bona, consolidant el divendres a les 21.00 com a horari de representació de les obres dels cicles. 

Pel que fa a les obres infantils i per a públic familiar, que en aquest cicle se’n van programar 4 ja que dos eren amb la col·laboració de La Mainada i de les AFE’s de Bellpuig, s’ha de dir que el públic ha estat més minoritari en general. 

Això fa plantejar diverses opcions i sobretot el fet de la necessitat de treballar amb les entitats que es relacionen amb famílies i infants per valorar quantes obres es bo programar, els horaris o fins i tot els espais més idonis. 

L'Ajuntament de Bellpuig ja treballa amb el cicle de tardor.