al contingut a la navegació Informació de contacte

Cicle de xerrades "Coneixes el teu cos?"

La regidoria d'Igualtat impulsa un seguit de xerrades per conèixer el cos de les dones

DIJOUS 26 MAIG 2022

Des de la Regidoria d’Igualtat s'han organitzat durant les darreres setmanes un cicle de xerrades,  obert i gratuït, on s'han treballat diversos temes entorn a la salut i al coneixement del propi cos de les dones sota el títol "Coneixes el teu cos?" 

El dimecres 11 de maig la Isaura Moyà de Sòl Pelvià Lleida va explicar a les assistents què és el sòl pelvià i quines són les seves funcions, quins són els factors de risc i quines són les disfuncions més freqüents. Es va parlar també de la funció dels fisioterapeutes en aquestes patologies i es van donar consells pràctics per poder-lo cuidar.

El dimecres 18 de maig l’Anna Puigdemassa de Rusccus va presentar el taller “els dies Rojos són per celebrar-los” i va convidar a les assistents a revolucionar la ciclicitat i descobrir les eines que necessiten per gaudir i cuidar del cos els dies de la menstruació.

Finalment, aquest dimarts 24 de maig la ginecòloga Marta Canals va parlar de la Menopausa. Va explicar com es poden trobar les dones durant la perimenopausa i com podem afrontar-ho. 

Totes les xerrades van tenir lloc a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura a les 19:15h.