al contingut a la navegació Informació de contacte

Celebració del Carnaval a Bellpuig 2020

DILLUNS 24 FEBRER 2020

El dissabte 22 de febrer a Bellpuig es va celebrar el Carnaval amb un dia replet d’actes.

La festa va començar a les 11 del matí amb el Botiguestoltes, on la Tres Mugrons i el Rei Carnestoltes acompanyats de la Comissió de festes, van visitar diversos establiments de Bellpuig que aquell dia atenien als clients disfressats.

A les 2 del migdia, al pavelló poliesportiu hi va haver un dinar popular.

A les 5 de la tarda, va tenir lloc una reeixida Rua de Carnestoltes pels carrers de la població, amb la participació de diverses comparses.

En finalitzar la Rua, al pavelló poliesportiu s’oferia un espectacle d'animació infantil a càrrec de KIDS PARTY en què els infants van poder ballar i jugar. A la mateixa hora també s’oferia un berenar popular per a tothom que anava disfressat.

A mitja tarda es van lliurar els premis a la Millor comparsa, que van recaure en aquest ordre als Espantaocells, les Fades i l’Equip de Rugby.

A les 9 del vespre, es proposava un Sopar de Cistella al pavelló poliesportiu on es podia portar el sopar.

A les 11 de la nit, també al pavelló poliesportiu va començar un Karaoke Show amb obsequis i més tard va actuar el grup Contraband Versions i el DJ Minitacks.

La Festa de Carnaval de Bellpuig l’organitzava l'Ajuntament de Bellpuig i la Comissió de Festes de Bellpuig, amb la col·laboració de la Terrasseta Xics i la Terrasseta Reggae.

Galeria d'imatges