al contingut a la navegació Informació de contacte

Celebració del 40è Aniversari i Inauguació del nou local de l'Agrupament Escolta i Guia Ramon Folch de Bellpuig.

El dissabte 29 de setembre l’Agrupament Escolta i Guia Ramon Folch de Bellpuig va inaugurar el nou local, a la vegada que celebrava el 40è aniversari de l’entitat amb activitats per a totes les edats.

DILLUNS 01 OCTUBRE 2018

Des de les 4 de la tarda i fins a la matinada, a les noves instal·lacions de l'agrupament situades al carrer La Font, van dur-se a terme jocs per als infants i tallers, es van pintar murals, es va fer un sopar popular i hi havia música en directe amb diversos grups.

També dins les instal·lacions es mostrava una exposició commemorativa amb fotografies i records dels 40 anys de l’entitat.


El nou local de l’Agrupament Escolta Ramon Folch.

Situat al carrer La Font, a les instal·lacions de l'antic escorxador municipal, el nou local de l’AEiG Ramon Folch, ha estat cedit a l'entitat mitjançant un conveni amb l’ajuntament, després de valorar la idoneïtat d’aquest.

Aquest nou espai compta amb tres sales que permeten diferents usos, una sala d’arxiu, diversos magatzems i un pati interior per a fer-hi activats a l’aire lliure.

Tot i no trobar-se en un lloc tan cèntric com l'anterior local (situat als baixos de l'església Verge de Montserrat), la seva ubicació propera al Parc del Convent permet poder traslladar-hi algunes activitats, a més compta amb una millor accessibilitat per als vehicles i està dotat de més seguretat per als infants en tractar-se d’un recinte tancat.


Agrupament Escolta Ramon Folch.

L’AEiG Ramon Folch celebra el 40è aniversari comptant enguany amb un centenar d’escoltes agrupats amb 5 branques i 17 monitors.

Al llarg de l’any l'entitat acostuma a dur a terme les seves activitats els dissabtes a la tarda. A més realitza sortides i participa en diversos actes que se celebren a la població.

Galeria d'imatges