al contingut a la navegació Informació de contacte

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Bellpuig 2019

DIJOUS 12 SETEMBRE 2019

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Bellpuig 2019.

Els actes institucionals de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Bellpuig, han començat a dos quarts d'onze del matí amb la concentració d’entitats i autoritats davant l'Ajuntament.

Seguidament, s’han desplaçat fins a davant del monument al Mil·lenari on a les onze del matí, s’ha fet la hissada de la bandera de Bellpuig i la Senyera; l’ofrena floral per part de l’Ajuntament, partits polítics i entitats de la vila; la lectura del manifest de l’11 de setembre a càrrec de dos representants de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural a la població; i la cantada del Cant dels Segadors.

Com en els darrers anys, aquest acte s’havia avançat del seu horari habitual, per donar la possibilitat a tothom de participar-hi i poder assistir a la tarda a la mobilització “la Diada per la República Catalana” que l’ANC organitza a Barcelona.

Autocars per anar a Barcelona.

En finalitzar els actes de la Diada a Bellpuig, 4 autocars amb més de dues-centes persones mobilitzades per l’ANC de Bellpuig i Òmnium Cultural Segarra-Urgell, han sortit des de la localitat i cap a Barcelona per a participar en els actes de “La Diada 2019 – Objectiu Independència” que organitza l'Assemblea Nacional Catalana.

Galeria d'imatges