al contingut a la navegació Informació de contacte

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Bellpuig

DIMECRES 12 SETEMBRE 2018

Els actes institucionals de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Bellpuig, han començat a dos quarts d'onze del matí amb la concentració d’entitats i autoritats davant l'Ajuntament.

 

Seguidament, s’han desplaçat fins a davant del monument del Mil·lenari on a les onze del matí, s’ha fet la hissada de la bandera de Bellpuig i la Senyera, l’ofrena floral per part de l’Ajuntament,  partits polítics i entitats de la vila, la lectura del manifest de l’11 de setembre a càrrec de l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch i dos representants de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural a la població, i la cantada del Cant dels Segadors.

 

Com en els darrers anys, aquest acte s’havia avançat del seu horari habitual, per donar la possibilitat a tothom de participar-hi i poder assistir a la tarda a la mobilització “la Diada per la República Catalana” que l’ANC organitza a Barcelona.

 

Autocars per anar a Barcelona.

 

En finalitzar els actes de la Diada a Bellpuig, han sortit des de la localitat i cap a Barcelona per a participar en la Diada per la República Catalana, 5 autocars amb més de dues-centes persones, que havien estat organitzats per l’ANC de Bellpuig i Òmnium Cultural Segarra-Urgell.

Galeria d'imatges