al contingut a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis a Bellpuig

Malgrat la pluja, els Reis arriben a Bellpuig amb les seves carrosses i són rebuts per tots els nens i nenes al pavelló poliesportiu

DILLUNS 12 FEBRER 2024

Les Festes de Nadal per als més petits van acabar amb l’arribada dels Reis d’Orient que cada any arriben a la vila amb carrosses i una cavalcada que acaba a l’Ajuntament amb la lectura del seu discurs des del balcó. 

Aquest any, la pluja va deslluir l’esdeveniment i l’organització va preparar-ho tot perquè res pogués fallar i els nens i nenes de Bellpuig els rebessin amb la mateixa il·lusió al pavelló poliesportiu. 

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar acompanyats del tots els seus patges i van recollir de les mans dels i de les regidores de l’Ajuntament de Bellpuig les claus de totes les cases i un plànol per no descuidar-se ningú i perquè tothom tingués el seu regal aquella nit. 

El Mag Galderic, que prèviament va ser a Bellpuig el dia 3, al Parc de Nadal, per a recollir totes les cartes dels nens i nenes, també va acompanyar als Reis i tots quatre, després dels seus discursos, van rebre els infants dalt l’escenari per a fer-se fotos. 

Des de l’Ajuntament de Bellpuig volem fer un agraïment i una felicitació a Terrasseta Xics, com a entitat implicada amb l’organització d’aquesta arribada i per la seva capacitat d’improvisació i a totes les persones i joves que han col·laborat amb la mateixa. 

D’altra banda, felicitem també a la Comissió de Joves per la iniciativa i la bona organització de la festa que es va celebrar durant la nit de Reis al pavelló poliesportiu, amb una gran afluència de públic.

Galeria d'imatges