al contingut a la navegació Informació de contacte

Carla Barroso i Dafnis Balduz presenten per Sant Jordi, el seu espectacle "Amics" a Bellpuig

DIMECRES 21 ABRIL 2021

Per Sant Jordi, aquest any, des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Bellpuig, s’ha programat un espectacle cultural al Teatre Armengol per tal de donar el toc festiu a la jornada ja que aquest any les parades de llibres i roses no sortiran a la plaça Ramon Folch com venien fent els últims anys (excepte el 2020), a causa de la Covid-19.

L'espectacle AMICS, amb Carla Barroso i Dafnis Balduz, és un viatge a través de l'amistat de dos artistes. Cantant i actor, actor i cantant, es troben navegant per un riu d'humor, música i text. Acompanyats per Joan Salvat Papasseït, Joaquín Sabina, Maria Mercè Marçal, Blaumut, Mario Benedetti, Tracy Chapman, Ramon Llull, Whitney Houston, Miquel Martí i Pol, Elton John, Rocío Jurado, Jaime Gil de Biedma, Lluís Llach, Raffaela Carrà, Federico García Lorca... i més amistats diverses. 

"Amics és un espectacle creat des de l'amor a la música i la paraula que pretén acostar certes poesies i cançons a tot tipus de generacions. 

L’espectacle tindrà lloc a les 20.00 hores i les entrades es poden adquirir a la plataforma Vivetix, https://vivetix.com/events/ajuntament-bellpuig i també el mateix dia al teatre.