al contingut a la navegació Informació de contacte

Campanya de suport al Comerç Local

Comença a Bellpuig una campanya de suport a la venta local i de proximitat

DIVENDRES 29 MAIG 2020

Comença avui a Bellpuig una campanya de suport al comerç local i de proximitat impulsada per l’associació de comerç local de la vila amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

 

Davant la situació creada pel confinament pel COVID-19 i davant de la necessitat de donar un impuls al comerç local, fruit de les trobades virtuals que s’han realitzat entre els comerciants de la vila i l’Ajuntament, han sorgit una sèrie de propostes per incentivar als vilatans a comprar a Bellpuig i ajudar així dinamitzar l’activitat econòmica al municipi.

 

Totes les accions han estat proposades i consensuades entre els comerciants locals, resultat de la pluja d’idees i iniciatives exposades durant les trobades virtuals realitzades aquestes darreres setmanes entre comerciants i l’Ajuntament de Bellpuig.

 

La campanya consisteix amb la creació d’un perfil del comerç de Bellpuig a les xarxes socials, vídeos promocionals, cartells amb missatges proposats pels propis comerciants, banderoles que es penjaran a les faroles del municipi, fullets informatius...

 

D’altra banda, la regidora de comerç, Inés Granollers, ha explicat que “l’ajuda social prevista per l’Ajuntament de Bellpuig en motiu del Covid-19 es canalitzarà per mitjà de targetes moneder que els beneficiaris podran gastar exclusivament als comerços de Bellpuig”.

 

Aquesta campanya pretén posar en valor el producte local, dinamitzar l’activitat econòmica del municipi i promocionar el comerç de Bellpuig al mateix municipi i, per extensió, als municipis veïns que habitualment també són àrea d’influència a nivell comercial.