al contingut a la navegació Informació de contacte

Camp de treball d'hivern per a joves de Bellpuig

Joves de Bellpuig hi participen amb el projecte sobre la responsabilitat amb la tinença d'animals

DILLUNS 12 FEBRER 2024

Durant les passades festes de Nadal va tenir lloc la segona edició del Camp de Treball Local, aquest cop d'hivern, un projecte de la regidoria de Joventut que connecta i vincula els i les joves amb el territori. 

Una desena de joves van continuar treballant amb el projecte sobre la responsabilitat col·lectiva en la tinença d’animals i els resultats han estat molt positius: van construir dos panells informatius amb materials reciclats, van realitzar una recollida d’ampolles de plàstic als bars i restaurants de la vila, les van preparar i decorar per a la seva posterior distribució gratuïta per a conscienciar sobre la dilució de miccions i altres pràctiques responsables i van actualitzar la nova campanya de sensibilització amb nous cartells. 

A més, amb les ulls posats en la convivència amb els animals, van realitzar un estudi de camp sobre els gats a Bellpuig i van proposar solucions en consonància amb la nova Ordenança Reguladora de la Tinença i Protecció dels Animals. 

Esperem veure l’impacte que aquest projecte ha tingut a la comunitat i per la cultura de respecte que estan  construint pel medi ambient i els animals. 

Des de l’Ajuntament de Bellpuig fem un agraïment a tots i totes les que les que hi han participart.