al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig va ser el primer municipi de les terres de Ponent que va ingressar a la Xarxa de Municipis per al'Economia Social i Solidària a Salt (Gironès)

Dimecres 23 vam assistir a l'Assemblea de la Xarxa de Municipis per al'Economia Social i Solidària a Salt (Gironès) en què es va començar a parlar del futur conveni ambla Generalitat i de fer creixer la xarxa amb una organització interna amb més implantació i presencialitat territorial.

DILLUNS 28 NOVEMBRE 2022

Bellpuig va ser el primer municipi de les terres de Ponent que va ingressar a la XMESS i des de llavors hem fomentat les iniciatives d'ESS a la nostra Vila. A banda vam poder visitar el projecte d'Ateneu Popular i Factoria Popular ComaCros de Salt un magnífic exemple de gestió i autoorganització ciutadana pel que fa a una multitud d'espais dedicats a la formació de joves, a la creativitat teatral, al debat ciutadà i a les iniciatives de cooperació de confecció i reutilització de roba i de reparació de bicicletes en forma de voluntariat . Sota el paraigua de l'ajuntamentdeSalt i la Federació d'entitats Socioculturals del municipi.

Galeria d'imatges