al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig presenta el Calendari 2024 i convoca un nou concurs de fotografies per a il·lustrar el calendari 2025

El nou concurs porta per títol "Bellpuig i l'hivern" i les fotografies presentades poden de ser captades fins el 20 de març de 2024

DIJOUS 21 DESEMBRE 2023

L’Ajuntament de Bellpuig ha publicat el calendari 2024 amb les fotografies guanyadores del concurs que es va convocar per Instagram “Bellpuig i l’estiu”. 

Les fotografies són els autors Rosabel Gabernet, Josep Martínez, Jaume Gomà i Carles Vila.

A tots ells felicitats pels premis! 

El calendari compta amb la col·laboració i suport de diferents empreses de la vila i marca les dates i festes més assenyalades que tindran lloc aquest any que tot just comença. 

Coincidint amb la publicació d’aquest calendari l’Ajuntament ha fet també públiques les bases d’un nou concurs dedicat aquest cop a Bellpuig i l’hivern. El tema, com el seu títol indica és Bellpuig i el seu terme municipal durant l’hivern. 

Segons les bases, que trobareu a www.bellpuig.cat , totes les persones interessades en participar-hi han de publicar les seves fotografies al seu compte d’Instagram amb els hashtags següents: #bellpuigilhivern #visitbellpuig #bellpuigtespera 

Les fotografies, a més, cal que siguin enviades en format apaïsat i amb alta resolució, per mitjà de correu electrònic a oficinaturisme@bellpuig.cat

Al correu, cada imatge ha d’anar acompanyada d’un títol o lema, dia i hora de la captació i una referència de la ubicació de la mateixa al municipi. 

Cal que cada participant faci arribar també les seves dades personals (nom, cognoms, DNI, data de naixement, adreça i telèfon).

Podran participar al concurs les imatges publicades entre el 21 de desembre de 2023 al 20 de març de 2024. Així mateix, caldrà que durant aquest període de temps es faci arribar per correu electrònic tota la documentació. 

Es premiaran 13 fotografies. El primer premi il·lustrarà la portada del calendari 2025 i tindrà una dotació de 100€. La resta, cadascuna il·lustrarà un mes del calendari i tindran un premi de 50€. 

Els premis s’atorgaran en format targeta moneder, els imports dels quals podran ser consumits als establiments de la vila de Bellpuig. 

Us animem a participar-hi!