al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig premia la participació i publica un calendari fruit d'un concurs fotogràfic convocat per Instagram

S'han premiat 12 fotografies amb 50€ i la fotografia que il·lustra la portada amb 100€

DISSABTE 18 DESEMBRE 2021

Coincidint amb l’arribada de la primavera, l’Ajuntament de Bellpuig va convocar un concurs fotogràfic per Instagram per mitjà del qual es pretenia recopilar tot un conjunt d’imatges de la vila de Bellpuig i del seu terme municipal durant la primavera.

El concurs era obert a totes les persones aficionades a l’art de la fotografia i els participants podien presentar tantes fotografies com volguessin i ser premiats amb un màxim de 5 fotografies. 

Per participar-hi calia publicar les imatges al seu compte d’Instagram amb els hashtags #bellpuigilaprimavera #visitbellpuig #bellpuigtespera i enviar-les posteriorment per correu electrònic a oficinaturisme@bellpuig.cat

Les fotografies guanyadores il·lustren el calendari que avui s’ha presentat i que cada any publica l’Ajuntament de Bellpuig amb el suport i patrocini d’empreses locals.

Els guanyadors han estat: Berta Ribalta, Carles Vila, Edgar Aldana, Guiu Tubella, Jaume Gomà, Josep Martínez, Rosabel Gabernet i Teresa Fortuny.

Seguint amb la línia marcada per l’Ajuntament de Bellpuig per promocionar el comerç local, els premis s’han atorgat en format targeta moneder, per tal que puguin ser consumits als establiments de la vila. 

La intenció de l’Ajuntament és seguir amb aquesta línia participativa i convocar més concursos les diferents estacions de l’any per il·lustrar els propers calendaris. 

De fet, fins el proper dia 20 està vigent el concurs “Bellpuig i la tardor”.