al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig participa a "L'Urgell et repta!"

Impuls de l'activitat física durant les vacances de Nadal

DIJOUS 10 DESEMBRE 2020

Ahir es va presentar al Consell Comarcal de l’Urgell, dos projectes impulsats pel mateix Consell Comarcal i el Consell Esportiu de l’Urgell, per dinamitzar l’activitat física durant les vacances de Nadal: Rutes per realitzar marxa nòrdica a les zones rurals i l’esdeveniment “L’Urgell et repta!”.

Pel que fa a “L’Urgell et repta!”, projecte en el qual hi participa l’Ajuntament de Bellpuig, es presenta com una competició de llarga durada basada en l’assoliment de reptes esportius.

 

Destinat a tot tipus d’edat i nivells de condició física, la voluntat és establir interacció entre els esportistes experimentats i animar a fer activitat física en família. Per això s’hi poden trobar tres nivells de dificultat: verd (iniciació), groc (intermedi) i  vermell (experimentat).

 

La competició s’iniciarà el dilluns dia 21 de desembre i cada dilluns es presentarà un repte a peu/running i un altre en bicicleta. Per completar-lo, s’ha d’aconseguir l’objectiu proposat en una sola sortida. Cada setmana es pot participar en un dels nivells i optar per fer un o els dos reptes que es proposen.

Els canals de comunicació per poder veure els reptes seran a la pàgina web del Consell Esportiu de l’Urgell www.ceurgell.cat i els següents perfils d’instagram:

@consellesportiuurgell

@cc_urgell

@ajuntamenttarrega

@ajuntamentdebellpuig

@aj_agramunt

 

Per a poder participar-hi els esportistes hauran de guardar els seus resultats  mitjançant foto o captura de pantalla de la App que hagin utilitzat per enregistrar-los. Si no en tenen cap, des del Consell Esportiu de l’Urgell se’ls facilitarà  un tutorial sobre com descarregar-se’n una de gratuïta.

Aquests resultats s’hauran de compartir (foto o captura de pantalla) a  Instagram o enviar-los per correu electrònic a ebenlliure@sport-madness.com en el moment que finalitzin un repte.

 

INSTAGRAM

Per tenir en compte la participació, caldrà incloure en el text de la publicació la menció a @cc_urgell i al @consellesportiuurgell . A més, si els participants són  d’Agramunt, Tàrrega o Bellpuig hauran de mencionar el seu ajuntament i per a la resta de municipis no serà necessari mencionar el municipi. A la mateixa publicació caldrà fer-hi constar també el # del repte al  qual es participa.

 

Aquest esdeveniment es basa en una concessió de premis a través de sorteig i no de classificació atès que l'objectiu és establir una interacció entre participants de diferents condicions físiques. 

Els premis que se sortejaran seran xecs regals a bescanviar en establiments de la comarca ja que és una bona manera de revertir en el territori i ajudar els petits comerços que han vist afectada la seva facturació durant aquests últims mesos.

Es realitzaran 4 sortejos setmanals entre totes les persones que hagin assolit el repte de la setmana. 

Finalment es compartirà a xarxes socials i web la classificació per municipis dels quilòmetres acumulats.

Aquests projectes s’han pogut dur a terme gràcies al Pla econòmic en l’àmbit de la Salut de la Diputació de Lleida amb un pressupost total de 5.420 € i també a la col·laboració dels ajuntaments d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega que aporten els premis.