al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig organitza actes participatius en motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les dones

La regidoria d'Igualtat treu al carrer petits i grans de Bellpuig per mitjà de diferents activitats que han tingut lloc aquesta tarda i vespre a la vila.

DISSABTE 26 NOVEMBRE 2022

Ahir han tingut lloc a Bellpuig, tot el conjunt d'actes organitzats per la regidoria d'Igualtat en motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Per la tarda, s'ha realitzat un taller d'estampació de bosses i samarretes en el que hi ha participat nens i nenes de diferents edats amb les seves famílies.

A les 19.00 una marxa de torxes que s'ha iniciat a la pl. 1 d'octubre, ha volgut posar llum a aquest dia i ha acabat al Parc on s'ha llegit un Manifest i on s'ha construït entre tots i totes, un iceberg de les violències masclistes a Bellpuig.

La regidora d'igualtat, Istria Molinero ha destacat la participació i implicació del municipi amb els actes i el fet que cal treballar des de l'educació per tal d'eliminar les violències masclistes. Per aquest motiu des de la seva regidoria s'ha fet arribar aquesta setmana diferents lots de llibres a les escoles i institut de Bellpuig com una eina per a que pugui servir per treballar la perspectiva de gènere, el respecte a la diversitat i l'educació afectivo-sexual, entre d'altres àmbits de la coeducació.

Galeria d'imatges