al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig lliura targetes moneder amb premis per als guanyadors de "L'Urgell et repta!"

DILLUNS 15 MARÇ 2021

Durant els mesos de desembre i gener va tenir lloc el projecte esportiu “L’Urgell et repta!”, impulsat pel Consell Comarcal i el Consell Esportiu de l’Urgell i en el qual hi va participar l’Ajuntament de Bellpuig, per dinamitzar l’activitat física a la comarca.

Aquesta era una competició de llarga durada basada en l’assoliment de reptes esportius, destinat a tot tipus d’edat i nivells de condició física, amb la voluntat d’establir interacció entre els esportistes experimentats i animar a fer activitat física en família. En aquest sentit hi havia tres nivells de dificultat: verd (iniciació), groc (intermedi) i  vermell (experimentat).

Cada dilluns es presentava un repte a peu/running i un altre en bicicleta i els esportistes compartien els seus resultats a les xarxes.

L’Ajuntament de Bellpuig va entregar 6 premis de 20€, un premi per cadascun dels reptes que es van proposar a més de 2 premis de 50€ al quals hi optaven les persones que havien participats a tots els reptes.

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Bellpuig, tal i com va destacar la regidora Imma Oliva, “es va voler col·laborar en aquest esdeveniment ja que fomentava que es continués fent activitat física seguint les restriccions marcades per la pandèmia del moment i a més perquè  era una activitat que de manera virtual apropava a tots els participants” Segons la regidora “Es va donar un premi per cada repte ja que així s’aconseguia que l’activitat física no es fes de manera puntual sinó que s’anés incorporant com una rutina més de manera setmanal”.

Els premis, seguint la línia marcada per l’Ajuntament de Bellpuig de suport al comerç local, es van lliurar en format de targeta moneder per a ser consumits als comerços i establiments de Bellpuig.