al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig instal·la noves senyals direccionals

Durant aquesta setmana i la que ve la vila de Bellpuig instal·larà noves senyals direccionals amb indicacions d'edificis públics, culturals, equipaments, esportius... que substituiran les antigues senyalitzacions.

DIMECRES 27 JULIOL 2022

Durant aquesta setmana i la que ve es renovarà a Bellpuig tota la senyalització direccional del municipi d'acord a la normativa vigent. 

La senyalització actual havia quedat obsoleta en alguns casos i la renovació a més, ha permès senyalitzar equipaments i monuments que fins ara no ho estaven. 

Aquesta és una actuació que s'emmarca dins del projecte “Paisatges de Ponent”, impulsat per la Diputació de Lleida, que proposa la senyalització turística de Bellpuig per tal de donar a conèixer els objectius del projecte “Paisatges de Ponent” i les rutes habilitades per recórrer aquests paratges (Rutes dels Paisatges de l’Oli, Rutes de la Noguera Baixa, Rutes dels Paisatges de l’Aigua i Rutes del Segrià Sec) i al mateix temps, doni a conèixer i interpretar diferents elements patrimonials de la vila com són el Convent de Sant Bartomeu, l’Església de Sant Nicolau, el Castell, els Porxos, el Teatre Armengol i la font de Sant Antoni, entre d’altres.

Tot i tenir tot aquest patrimoni, la vila de Bellpuig necessitava una senyalització clara que indiqués al visitant què hi pot trobar i cap on s’ha de dirigir per visitar els diferents indrets d’interès patrimonial o inclús per trobar l’oficina de turisme o serveis essencials com el centre d’atenció primària. Per aquest motiu, la instal·lació de les senyals urbanes d’orientació que es fa durant aquests dies, contribuiran a la millora d’accessos de manera que el visitant podrà ser conduït per si mateix als punts d’interès turístic, una de les claus per a que surti content de la seva estada a Bellpuig.

En breu s'instal·laran senyalitzacions turístiques, cartelleres i faristols, que orientaran als i les visitants vers els diferents serveis i indrets d’interès del nucli de Bellpuig i els i les ajudaran a interpretar l’entorn immediat i el territori de “Paisatges de Ponent”.

Galeria d'imatges