al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig impulsa un projecte de Cooperativa de Cures coincidint amb els actes previstos pel dia de la dona

DIMECRES 10 MARÇ 2021

Des de l’Ajuntament i amb el suport de Ponent Coopera es treballa amb la possibilitat d’iniciar un projecte destinat a la creació d’una empresa cooperativa que pugui oferir serveis d’atenció i de cura a les persones i a les llars del nostre municipi.

L’objectiu és prendre la iniciativa i treballar per garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cap tipus de cobertura legal. A més, l’objectiu també és garantir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.

Segons la regidora d’igualtat, Sandra Oriola “El projecte es troba en un moment inicial de recollida de necessitats, prioritats i de persones interessades per avançar en una possible base de dades que avalarà la necessitat de tirar endavant la iniciativa”.

Aquest projecte es va presentar dilluns a la població coincidint amb els actes previstos per commemorar el dia 8 de març i que la pluja va obligar a traslladar sota els porxos de davant de l’Ajuntament, durant els quals es va llegir el Manifest.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges