al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig estrena un nou practicable per a competicions de gimnàstica rítmica

La regidoria d'esports ha invertit en aquest equipament que ajudarà a posicionar la vila com un referent dins d'aquesta disciplina esportiva

DIMECRES 09 FEBRER 2022

Fa molts anys que a Bellpuig es practica la gimnàstica rítmica i una bona colla també que el Club Ippon participa en competicions esportives a nivell d’iniciació que organitzen els clubs de la província de Lleida. 

Una de les mancances que fins ara tenia aquesta disciplina esportiva tan practicada a la vila és justament un tapís amb les mesures reglamentàries (14m x 14m), marcades pel codi tècnic de la Federació Internacional de Gimnàstica per a la pràctica de la gimnàstica rítmica. 

Segons la regidora d’esports Imma Oliva, aquest tapís s’ha adquirit amb part de la partida que es va aprovar en la modificació de crèdit el ple del dia 20/12/21. Aquest nou equipament “s’utilitzarà en les diferents competicions i exhibicions, i ajudarà a posicionar Bellpuig com a referent al territori dins la disciplina esportiva de la gimnàstica rítmica”. 

Per la seva part, Elisabeth Solans, entrenadora i coordinadora del club considera “que aquesta ha està una molt bona adquisició de cara al futur de la gimnàstica rítmica de Bellpuig ja que al tenir les mesures reglamentàries permet qualsevol tipus de competició a Bellpuig, ja sigui a nivell d’iniciació o a nivell federat”. A més, “aquesta adquisició ha permès renovar les moquetes que s’utilitzaven fins ara per entrenaments ja que les que es reservaven per competicions i exhibicions ara s’utilitzaran habitualment per aquestes sessions”. 

El principal objectiu del Club Ippon de Bellpuig com a club esportiu com explica la coordinadora Elisabeth Solans, “és fomentar i desenvolupar la pràctica continuada de les disciplines que imparteix que són el judo i la gimnàstica rítmica”.

Galeria d'imatges